voedselveiligheid

Quality Control

Quality Control 

Bent u op zoek naar extra handen voor uw Quality Control? Heeft u bijvoorbeeld hulp nodig bij het uitvoeren van inspectiecontroles? Of monsternames? Onze specialisten bieden goede ondersteuning aan uw kwaliteitsmanagers. Zo zorgt onze expertise voor dé verrassende meerwaarde van uw bedrijf.

Extra ondersteuning

Direct inzetbaar

Efficiëntie

Objectief

Deskundigheid

Al onze medewerkers werken met een objectieve blik. Werkzaamheden worden dan ook efficiënt uitgevoerd. Wij bieden u ondersteuning bij diverse soorten kwaliteitswerkzaamheden. Denk hierbij aan:

  • Hygiëne- en inspectierondes
  • Blokkade- en klachtenbeheersing
  • Monsternames
  • Leveranciersbeheersing

Flexibel opdrachten zijn ook mogelijk. Onze medewerkers zijn direct inzetbaar. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vul onderstaand formulier in en wij bellen u snel terug!

  • Vul onderstaand contactformulier in en wij bellen u terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Colored_Triangle_Pattern_small

Quality Control

Zorg voor voedselkwaliteit en voedselveiligheid is heel belangrijk. Met Quality Control controleren wij of de kwaliteit van voedsel voldoet aan de gestelde eisen. Meten is nodig om te toetsen of grondstoffen, tussenproducten en eindproducten voldoen aan wat is afgesproken met de afnemer. 

Bent u op zoek naar het verbeteren van uw kwaliteitssystemen? Kijk bij Quality Assurance wat wij voor u kunnen betekenen.