Klantverhalen

Vitaminesperspost

"De flexibele agenda van BK is een pluspunt"

Sinds begin 2017 werkt Vitaminesperpost.nl samen met Bureau voor Kwaliteitszorg (BK), onderdeel van Care for Food Group. BK biedt ondersteuning bij het hanteren van de HACCP-protocollen. “Het is prettig dat wij de consultant van BK konden uitnodigen wanneer het ons paste; de flexibele agenda van BK is een pluspunt.”

Vitaminesperspost

Sinds begin 2017 werkt Vitaminesperpost.nl samen met Bureau voor Kwaliteitszorg (BK). BK biedt ondersteuning bij het hanteren van de HACCP-protocollen. “Het is prettig dat wij de consultant van BK konden uitnodigen wanneer het ons paste; de flexibele agenda van BK is een pluspunt.”

Ondersteuning

Vitaminesperpost, onderdeel van Healthy Vitamins, voorziet hun klanten via de reguliere post van voedingssupplementen. Ze richten zich vooral op de gecapsuleerde vorm van vitamines, mineralen en kruiden maar ook die van omega vetzuren, superfruits/superfoods en aminozuren. “Omdat de webwinkel steeds sneller groeide, was het essentieel om het HACCP-plan zo goed mogelijk te hanteren”, vertelt Andy Dekker directeur van Healthy Vitamins.”We hebben ondersteuning gezocht omdat we professionele expertise nodig hadden. Via een grondstofleverancier is Vitaminesperpost in contact gekomen met BK.”

Plan van aanpak

BK gaat eerst bij bedrijven langs voor een vrijblijvende afspraak. Tijdens deze afspraak worden zowel BK als Normec Foodcaer, waar BK onderdeel van is, geïntroduceerd. Ook wordt er gekeken wat de partijen voor elkaar kunnen betekenen. “Dit stelde ons op ons gemak. Vanaf dat punt is er een plan van aanpak gemaakt met daarbij behorend een transparant financieel plaatje naar ons toe. De projectmanager bezocht verschillende malen in goed overleg ons bedrijf.”

Na een inspectie van het bedrijf heeft een deskundige projectmanager van BK aan de hand van de bevindingen een handboek opgesteld. Deze projectmanager levert ook ondersteuning bij het hanteren van de HACCP-protocollen. “Wij vinden dat BK een heldere manier van communiceren heeft. De afspraken worden netjes nagekomen. Bovendien is het prettig dat wij de consultant van BK konden uitnodigen wanneer het ons paste; de flexibele agenda van BK is een pluspunt,” aldus Andy. “Het gaat bij voedselveiligheid juist om de details. BK komt deze details dagelijks tegen en kan deze kennis met ons delen en ons begeleiden. Wij kunnen deze dan weer toepassen in onze bedrijfsprocessen.”

Toekomst

“BK gaat ons in de toekomst geregeld monitoren en waar nodig ondersteunen. Op dit moment zijn we tevreden, maar we houden onze opties voor andere ondersteuning vanuit Normec Foodcare zeker open. Dit kunnen we altijd met onze BK projectmanager Arnold bespreken.”

Wilt u meer informatie?

Tel: 073 553 06 75

E-mail: info@bureauvoorkwaliteitszorg.nl

White_Triangle_Pattern
  • Vul onderstaand contactformulier in en wij bellen u terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.