Uitbesteding QA

Uitbesteding QA

Het uitbesteden van diensten is een strategische maar vaak lastige keuze; is de kwaliteit gewaarborgd, wat kost het en wat levert het me op? Indien u ervoor kiest om uw kwaliteitsafdeling uit te besteden aan Bureau voor Kwaliteitszorg (BK) wordt niet alleen de continuïteit, maar ook de kennis en kunde gewaarborgd.

Deeltijddetachering

Via deeltijddetachering leveren wij u een professional van middelbaar, hoger of academisch niveau die bekend is met uw branche en altijd op de hoogte is van de wet- en regelgeving. Wij kunnen u ondersteuning bieden bij zowel Quality Control als Quality Assurance. Deeltijddetachering houdt in dat u voor een bepaald aantal uren per periode de arbeid, kennis en kunde van een medewerker inkoopt. Hierdoor vergroot u (tijdelijk) de capaciteit waardoor u zelfs een fulltime medewerker uitspaart. Het aantal uur wordt bepaald door middel van een bedrijfsanalyse en wordt jaarlijks bijgesteld.

Formule

Het vinden van de juiste persoon blijkt vaak lastig. Als u BK inschakelt nemen wij deze zorgen voor u weg. U bent verzekerd van de juiste persoon op de juiste plek en wij garanderen dat uw kwaliteitsmanagement wordt uitgevoerd op het hoogste niveau.

Eerst wordt er een bedrijfsanalyse uitgevoerd, op basis waarvan de benodigde uren worden bepaald. Daarna wordt een bijpassende specialist geselecteerd. De specialist verricht zijn werkzaamheden met onze doordachte methodieken. Jaarlijks wordt een update gedaan. Naar aanleiding daarvan wordt het benodigde aantal uren bijgesteld.

Automatisering

U kunt er ook voor kiezen om uw kwaliteitssysteem te automatiseren. Er zijn verschillende mogelijkheden. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om het kwaliteitshandboek te digitaliseren. Aanpassingen worden overal direct doorgevoerd en door een automatische versiebeheer werkt elke medewerker met de laatste versie. Ook is het mogelijk om met behulp van een tablet op een makkelijke en efficiënte manier inspecties digitaal te plannen, uit te voeren en op te volgen. Actiepunten zijn direct online beschikbaar en kunnen direct worden toegekend aan medewerkers. Door het kwaliteitssysteem te automatiseren, bespaart u tijd.

Lees meer over automatiseren

Wilt u meer informatie?

Tel: 073 553 06 75

E-mail: info@bureauvoorkwaliteitszorg.nl

White_Triangle_Pattern
  • Vul onderstaand contactformulier in en wij bellen u terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.