Opleidingen en trainingen

Opleidingen en trainingen

BK Opleidingen & Trainingen biedt als gerenommeerd trainingspartner een compleet opleidingsplan op maat aan voor uw medewerkers. Of u nu de kennis bij vaste medewerkers up-to-date wilt houden of nieuwe medewerkers wilt opleiden, u kunt bij ons terecht voor zowel een losse trainingen maar ook voor een compleet opleidingsplan voor het gehele bedrijf. De trainingen van BK zijn cedeo-erkend.

Open inschrijving

Met onze open inschrijving trainingen willen we graag laten zien wat BK Opleidingen & Trainingen kan betekenen voor uw carrière in de voedingsmiddelenindustrie. Voorbeelden van onze open inschrijving trainingen zijn introductie kwaliteitsmedewerker, introductie voedselveiligheid, communicatie, BRC en IFS in de praktijk. Ook bieden wij specifiekere trainingen zoals microbiologie (basis & gevorderd), Green Belt en Orange Belt in Lean Six Sigma, voedselfraude en productintegriteit.

Bekijk de trainingsagenda

Incompany

U kunt er ook voor kiezen om uw medewerkers incompany te trainen. Alle trainingen uit ons trainingsaanbod kunnen wij inhouse verzorgen. Ook voor de training HACCP en hygiëne kunt u bij ons terecht. De opleidingsbehoeften en inhoud van de training zal vastgesteld worden aan de hand van een intakegesprek op locatie. De trainer denkt met u mee bij het vaststellen van de leerdoelen en resultaten die u wilt bereiken met de training.

Bekijk het gehele aanbod

E-learning

Naast incompany en open inschrijving trainingen bieden wij ook e-learning trainingen aan. Op deze manier kunnen werknemers individueel getraind worden, op een door u gewenste datum en locatie. De e-learning trainingen worden afgesloten met een toets. Wie bieden onder andere de e-learningen HACCP, Reiniging en desinfectie (NL en PL), Voedselveiligheid en hygiëne (NL en PL) en Food defense.

Bekijk ons e-learning aanbod

Mbo kwaliteitsmedewerker

Bureau voor Kwaliteitszorg (BK) en SVO vakopleiding food hebben de handen ineen geslagen om de nieuwe opleiding Kwaliteitsmedewerker vorm te geven.

De kwaliteitsmedewerker voedingsindustrie is de schakel tussen kwaliteitsdienst en productie. Vanuit de kwaliteitsdienst houdt hij zich bezig met de voorbereiding en uitvoering van audits, het uitvoeren van controles, het actualiseren van kwaliteitshandboeken en instructies. Hij is het aanspreekpunt voor de productie en draagt bij aan de kwaliteitsverbetering binnen de organisatie.

De mbo-opleiding Kwaliteitsmedewerker is bedoeld voor medewerkers die werken binnen de kwaliteitsdienst en die meer willen leren over kwaliteitssystemen en –controles en het uitvoeren van audits. De opleiding sluit naadloos aan op de praktijk en biedt medewerkers de kans om een mbo-diploma op niveau 4 te behalen.

Studenten zullen tijdens deze driejarige opleiding één dag in de week naar school gaan en vier dagen werken bij hun leerbedrijf. Zo worden theorie en praktijk gecombineerd en wordt direct praktijkervaring opgedaan. Studenten met werkervaring en/of de juiste vooropleiding kunnen de opleiding gemiddeld in 1,5 jaar afronden. Lessen zullen plaatsvinden op de SVO opleidingslocatie in Houten.

Lees meer

Compleet opleidingsplan

Met onze kennis en ervaring kunnen wij u samen een gericht en compleet opleidingsplan aanbieden voor de gehele organisatie zodat u voldoet aan de norm en zich kunt richten op de productieprocessen. Dat scheelt veel tijd, geld en energie. Samen met de klant ontwikkelen we een (digitaal) trainingsprogramma dat voldoet aan de eisen van de NVWA en aan de normelementen uit BRC-, IFS-, FSSC 22000- of HACCP-systematiek.

 

Wilt u meer informatie?

Tel: 073 553 06 75

E-mail: info@bureauvoorkwaliteitszorg.nl

White_Triangle_Pattern
  • Vul onderstaand contactformulier in en wij bellen u terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.