Hulp bij etiketteren

Hulp bij etiketteren

Normec Label & Specifications heeft specialisten in huis die antwoord hebben op al uw vragen op het gebied van etikettering, specificatiebeheer en wet- en regelgeving. De afgelopen jaren hebben zij al veel bedrijven kunnen helpen met alle mogelijke vragen op het gebied van etiketteren in de levensmiddelenindustrie.

Etiketcheck

De specialisten van Normec Label & Specifications kunnen al uw etiketten controleren op de geldende nationale en internationale wetgeving en ervoor zorgen dat noodzakelijke wijzigingen worden doorgevoerd. Heeft u het product in verschillende talen? Ook deze kunnen wij voor u controleren.

De etiketten kunt u via de mail naar ons toesturen, zodat wij ze kunnen beoordelen. Na de beoordeling van het etiket ontvangt u een complete eindrapportage met de bevindingen en aanbevelingen.

Vraagstukken

Vraagstukken op het gebied van etikettering? Onze specialisten zorgen dat ze snel en vakkundig uitgezocht worden. U ontvangt een duidelijke en overzichtelijke rapportage, zodat u snel met de antwoorden aan de slag kunt.

Ook kunnen we reeds bestaande teksten en websites toetsen aan de wet en een advies uitbrengen voor eventuele aanpassingen.

Specificatiebeheer

Ook kunnen wij u helpen met het opstellen en beheren van productspecificaties. Wij nemen u het al het werk uit handen. De specificaties worden beheerd in uw eigen specificatiesysteem of worden beschikbaar gesteld op de website van Normec Label & Specifications middels uw eigen inlog. Moet de informatie overgezet worden in klanteninformatiesystemen, zoals SIM, Trace One, PS in foodservice? Wij zorgen voor een snelle en vakkundige invoer.

Automatisering

Normec Label & Specifications kan u ook helpen met de automatisering van productspecificaties middels CareNet Online QA Software. Ingevoerde grondstof- en receptuurgegevens worden automatisch omgezet in eindproductspecificaties en ingrediëntendeclaraties. Deze kunnen automatisch worden omgezet in een productspecificatie volgens recente wetgeving. Aanpassingen in grondstoffen of recepturen worden direct doorgevoerd in alle eindproductspecificaties. Dit zorgt voor een aanzienlijke tijdbesparing in het specificatiebeheer.

Trainingen

U kunt bij ons een training of workshop volgen welke wij samen met BK Opleidingen & Trainingen hebben ontwikkeld. Deze zijn geschikt voor alle managers en medewerkers die verantwoording dragen voor het opstellen en/of controleren van etiketten. De trainingen brengen u op de hoogte van alle noodzakelijke etiketteringsrichtlijnen.

Bekijk het trainingsoverzicht

Wilt u meer informatie?

Tel: 073 553 06 75

E-mail: info@bureauvoorkwaliteitszorg.nl

White_Triangle_Pattern
  • Vul onderstaand contactformulier in en wij bellen u terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.