Flexibele inzet

Flexibele inzet

Het inzetten van deskundige medewerkers op momenten dat dit nodig is, is een kostenbesparende oplossing waarbij de kwaliteit omhoog gaat. Heeft u behoefte aan tijdelijke ondersteuning? Dan bieden de interim oplossingen van BK uitkomst. Wij kunnen elke medewerker met elk gewenst niveau en werkervaring bieden.

Flexibele inzet

De kwaliteitseisen in de voedingsmiddelenindustrie worden steeds uitgebreider en wetten, regels en voedselveiligheidsnormen wijzigen continu. Door de toenemende druk op kwaliteits- en voedselveiligheidsvraagstukken is er steeds meer behoefte aan een helpende hand van een kwaliteitsmanager die direct inzetbaar is. Wij hebben hoogopgeleide QA-specialisten in dienst, die ook als meewerkend coach naar de productie kunnen optreden. Hij of zij werkt bijvoorbeeld acht uur per week mee aan complexe vraagstukken. In andere gevallen is hij of een soort achtervang wanneer tijdelijk meer capaciteit nodig is.

Interimoplossing

Om procesbeheersing in de levensmiddelenindustrie op de juiste wijze te kunnen uitvoeren, zijn continuïteit en deskundigheid een vereiste. Ook indien er behoefte is aan tijdelijke ondersteuning als gevolg van capaciteitsuitbreiding, langdurige ziekte, een zwangerschap of een nog niet ingevulde vacature kunnen wij u tijdelijk ondersteunen met een interim specialist.

Wilt u meer informatie?

Tel: 073 553 06 75

E-mail: info@bureauvoorkwaliteitszorg.nl

White_Triangle_Pattern
  • Vul onderstaand contactformulier in en wij bellen u terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.