Consultancy

Consultancy

Het projectmatig implementeren, verbeteren, structureren en handhaven van bedrijfsprocessen staat centraal bij Bureau voor Kwaliteitszorg (BK). Samen met de opdrachtgever bepalen wij de doelstellingen en brengen die op basis van een vooropgesteld plan ten uitvoer. Hierdoor weet u altijd waar u aan toe bent. Doordat specialisten voor u aan het werk zijn worden projecten altijd succesvol doorlopen.

Implementatie

De implementatie en handhaving van een voedselveiligheidssysteem als BRC, IFS, FSSC 22000 of HACCP is voor ons dagdagelijkse business. Wij kunnen u tevens helpen bij het verkrijgen van bekende productkeurmerken als het Beter Leven sterrensyteem, MSC, QS of Halal. Wij zorgen er stap voor stap voor dat uw bedrijf aan de normeisen voldoet waarna het systeem wordt gecertificeerd door een Certificerende Instelling.

Database risico-analyse

Wij kunnen u voorzien in een database op basis waarvan u beheersmaatregelen kunt opstellen. Per productgroep zijn alle gevaren uitgezet, inclusief onderbouwing en ernst-factor. Aan de hand van deze gegevens kunt u grondstofgevaren van uw product onderkennen en beheersmaatregelen opstellen.

Op locatie

Omdat wij praktijkgericht zijn, worden onze projecten altijd op de productielocatie van de opdrachtgever uitgevoerd. Hierdoor kunt u tussendoor allerhande vragen stellen over het project en treedt onze medewerker op als coach en klankbord. Uiteraard wordt u tussentijds op de hoogte gesteld over de projectvoortgang.

Wilt u meer informatie?

Tel: 073 553 06 75

E-mail: info@bureauvoorkwaliteitszorg.nl

White_Triangle_Pattern
  • Vul onderstaand contactformulier in en wij bellen u terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.