Certificering

Certificering

Wanneer een bedrijf aan de specifieke eisen van de standaard voldoet kan het systeem veelal worden gecertificeerd of worden erkend door een Certificerende Instelling. Tijdens een audit wordt beoordeeld of een organisatie niet alleen in theorie (handboek) maar ook in de praktijk aan de normeisen voldoet.

Begeleiding

De keuze voor een certificaat, keurmerk of een combinatie hiervan, hangt in sterke mate af van de markten die u in het binnen- of buitenland bedient en van uw ambitie als bedrijf. Wij maken graag hierin met u een overwogen en juiste afweging.
Wij verzorgen samen met u de implementatie, certificering en handhaving van de door uw gewenste systemen. Daarbij gaat, naast het samenstellen van het handboek, de meeste aandacht uit naar het creëren van bewustwording en draagvlak bij de mensen die met het systeem werken. Hierbij wordt altijd gewerkt aan de structurele verbetering van uw organisatie en de bijbehorende processen. Wij zorgen er voor dat hetgeen wij samenstellen en implementeren, past bij uw bedrijf.

Voorbeelden van Certificerende instellingen

 bureau_veritas
dnv
control-union
isacert
lrqa
sgs
qlip

Wilt u meer informatie?

Tel: 073 553 06 75

E-mail: info@bureauvoorkwaliteitszorg.nl

White_Triangle_Pattern
  • Vul onderstaand contactformulier in en wij bellen u terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.