Controle voedselfveiligheid

Zelfstandige functie

Deel jij het liefst je kennis in een uitdagende en verantwoordelijke functie?

Bij BK zijn daar volop mogelijkheden voor. Graag verwelkomen we mensen met kennis van zaken, die het voortouw nemen in het verspreiden ervan.

Zelfstandige functie

Daarnaast kun je jezelf verbreden en groeien binnen BK door hard te werken en verantwoordelijkheid naar je toe te trekken. Zo kun je jezelf ontwikkelen in het leidinggeven of een belangrijke rol gaan vervullen in het kennis- of commerciële team. We denken graag actief met je mee.

Als auditor, trainer of kwaliteitsmanager ben je grotendeels zelf verantwoordelijk voor de implementatie van projecten. Op fulltime- of parttimebasis kun je je eigen agenda gaan beheren en je werktijden afstemmen met de klant. Ook staat er een heel team van collega’s achter je; het uitwisselen van kennis doen we graag!

Wat bieden we je nog meer? Als je het goed doet, krijg je een vast contract en een aantal arbeidsvoorwaarden waar je u tegen zegt (zo maken een auto, laptop en telefoon deel uit van het secundaire arbeidsvoorwaardenpakket).

Hebben wij je warm kunnen maken voor een carrière als zelfstandige kwaliteitsmanager bij BK? Misschien ben jij de juiste kandidaat voor een van onze beschikbare vacatures. Neem snel een kijkje of; neem een sprong in het diepe en doe een open sollicitatie.

BK als opdrachtgever

Bij Bureau voor Kwaliteitszorg staan we (graag) met beide benen op de grond. Werken binnen ons team betekent dan ook een stukje Hollandse nuchterheid, niet bang zijn om de handen uit de mouwen te steken en flexibel bezig zijn.

Daarnaast kun je je als werknemer van BK volop ontwikkelen. Je bent namelijk werkzaam in een branche die continu in beweging is, binnen een organisatie waar je met trots deel van uit kunt maken. Bij BK binden we er geen doekjes om; we doen wat we zeggen. Onze werknemers maken dus deel uit van een open en transparante werkomgeving, waarbij iedereen een essentiële rol speelt in ons succesverhaal.

Omdat ons vakgebied nooit stilstaat, maar ook omdat we nou eenmaal gedreven en leergierig zijn, ben je bij BK nooit uitgeleerd. Zowel samenwerking als persoonlijke ontwikkeling staan binnen onze bedrijfscultuur hoog in het vaandel. We moedigen elkaar aan om te groeien in het vakgebied, en blijven leren van elkaar.

Werken bij BK staat voor een afwisselende baan waarbij je:

  • Jezelf constant ontwikkelt en nooit uitgeleerd bent
  • Dagelijks nieuwe mensen en verschillende klanten ontmoet
  • Niet alleen kennis, maar ook gezellige momenten met collega’s deelt
  • Werkt bij jou in de regio
  • Nooit stil hoeft te zitten

Ontwikkeling

Omdat we het zo belangrijk vinden dat onze werknemers zo up-to-date als maar mogelijk is zijn op het gebied van voedselveiligheid en de levensmiddelenindustrie, hechten we veel waarde aan onze interne trainingen. Deze opleiding is er voor zowel starters als ervaren kwaliteitsmanagers en duurt zo’n twee jaar. (Keuze)trainingen vinden plaats op onze kosten, op jouw niveau en aan de hand van je eigen interesses.

Bij BK geloven we in de kracht van het samenwerken; in het werkveld wordt dus heel wat kennis uitgewisseld. We willen graag dat onze mensen kleur blijven geven aan hun carrière en niet stil blijven staan. Daarom leggen we de grens niet altijd bij iemands opleiding maar zijn er mogelijkheden voor het doorgroeien binnen een andere tak van de branche (bijvoorbeeld binnen het kennis- of commerciële team). Zo bepaal jij samen met ons de koers van je carrière.

Maak kennis met… Noortje

Noortje zet haar expertise in

Alweer zes jaar werkzaam voor BK, voelt kwaliteitsmanager Noortje zich nog steeds op haar plek bij BK. “Vooral de vrijheid doet het hem. Ik kan zelf mijn planning indelen, wat fijn is met een gezin thuis.”

Als professional in haar vakgebied voert Noortje audits uit, zowel intern bij bedrijven als bij leveranciers. “Ik kan dan goed gebruik maken van mijn expertise; het interpreteren van standaarden.” Hoe ziet Noortje de toekomst? “Over tien jaar hoop ik nog steeds met veel plezier werkzaam te zijn in deze dynamische werkomgeving.”

Vacatures

Open sollicitatie

Heb je een voedingsachtergrond? Solliciteer direct via het formulier aan de rechterkant. Je open sollicitatie wordt dan door Professionals in Food in behandeling genomen.

Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen.

Tel: 073 553 06 75

E-mail: sollicitatie@bureauvoorkwaliteitszorg.nl

White_Triangle_Pattern
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie