Controle voedselfveiligheid

Tweede stap

Ben jij toe aan een volgende stap in je carrière?

Weet jij hoe het is om te werken in de kwaliteitszorg, maar ben je er daarnaast (net als wij) van overtuigd dat een mens nooit uitgeleerd is? Misschien is BK dan wel de verandering die jouw carrière dat extra beetje kleur geeft.

Tweede stap

Ook kwaliteitsmanagers met ervaring doorlopen bij ons een interne opleiding om nog meer kennis van zaken te krijgen. Op jouw niveau ontwikkel je nieuwe praktische vaardigheden en kies je voor extra trainingen waarmee jij de koers van je carrière bepaalt. Heb je daarnaast nog andere ideeën? Maak ze bespreekbaar, en we kijken samen met jou naar de mogelijkheden.

Als diversiteit en flexibiliteit goed in jouw straatje passen, ben je BK op het juiste adres. Afwisseling in productgroepen, projecten, klanten en werkplekken zorgt ervoor dat je de gevreesde werksleur uit de weg gaat. Stilzitten is er dus niet bij!

Wat bieden we je nog meer? Als je het goed doet krijg je een vast contract met prettige arbeidsvoorwaarden (zo maken een auto, laptop en telefoon deel uit van het secundaire arbeidsvoorwaardenpakket).

Hebben wij je warm kunnen maken voor een carrière bij BK? Misschien ben jij de juiste kandidaat voor een van onze beschikbare vacatures. Neem snel een kijkje of; neem een sprong in het diepe en doe een open sollicitatie.

BK als opdrachtgever

Bij Bureau voor Kwaliteitszorg staan we (graag) met beide benen op de grond. Werken binnen ons team betekent dan ook een stukje Hollandse nuchterheid, niet bang zijn om de handen uit de mouwen te steken en flexibel bezig zijn.

Daarnaast kun je je als werknemer van BK volop ontwikkelen. Je bent namelijk werkzaam in een branche die continu in beweging is, binnen een organisatie waar je met trots deel van uit kunt maken. Bij BK binden we er geen doekjes om; we doen wat we zeggen. Onze werknemers maken dus deel uit van een open en transparante werkomgeving, waarbij iedereen een essentiële rol speelt in ons succesverhaal.

Omdat ons vakgebied nooit stilstaat, maar ook omdat we nou eenmaal gedreven en leergierig zijn, ben je bij BK nooit uitgeleerd. Zowel samenwerking als persoonlijke ontwikkeling staan binnen onze bedrijfscultuur hoog in het vaandel. We moedigen elkaar aan om te groeien in het vakgebied, en blijven leren van elkaar.

Werken bij BK staat voor een afwisselende baan waarbij je:

  • Jezelf constant ontwikkelt en nooit uitgeleerd bent
  • Dagelijks nieuwe mensen en verschillende klanten ontmoet
  • Niet alleen kennis, maar ook gezellige momenten met collega’s deelt
  • Werkt bij jou in de regio
  • Nooit stil hoeft te zitten

Ontwikkeling

Omdat we het zo belangrijk vinden dat onze werknemers zo up-to-date als maar mogelijk is zijn op het gebied van voedselveiligheid en de levensmiddelenindustrie, hechten we veel waarde aan onze interne trainingen. Deze opleiding is er voor zowel starters als ervaren kwaliteitsmanagers en duurt zo’n twee jaar. (Keuze)trainingen vinden plaats op onze kosten, op jouw niveau en aan de hand van je eigen interesses.

Bij BK geloven we in de kracht van het samenwerken; in het werkveld wordt dus heel wat kennis uitgewisseld. We willen graag dat onze mensen kleur blijven geven aan hun carrière en niet stil blijven staan. Daarom leggen we de grens niet altijd bij iemands opleiding maar zijn er mogelijkheden voor het doorgroeien binnen een andere tak van de branche (bijvoorbeeld binnen het kennis- of commerciële team). Zo bepaal jij samen met ons de koers van je carrière.

Maak kennis met… Mark

Mark zette de tweede stap in zijn carrière

Na al een aantal jaar werkzaam te zijn geweest als kwaliteitsmanager in de vleesindustrie, maakte hij de overstap naar BK. Het bleek een juiste keuze te zijn. “Ik ben blij te werken voor BK, vooral vanwege de diversiteit in mijn werk en de zelfstandigheid die ik krijg.”

Momenteel werkt Mark voor een klant op de specificatieafdeling en helpt bedrijven bij het aanpassen van het kwaliteitshandboek aan de geldende eisen, waarna hij audits uitvoert. Ook geeft hij advies in etikettering. Vergeleken met zijn oude baan biedt zijn huidige werk heel wat afwisseling. “Ik moet me telkens weer verdiepen in verschillende soorten producten,” maar Mark staat er niet alleen voor. “Als ik een vraag heb, staat er een heel team van collega’s met diverse expertises achter me.” Ook met de klant kan hij goed door een deur; een visje eten op de vrijdagmiddag met (klant)collega’s is vaste prik.

Vacatures

Open sollicitatie

Heb je een voedingsachtergrond? Solliciteer direct via het formulier aan de rechterkant. Je open sollicitatie wordt dan door Professionals in Food in behandeling genomen.

Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen.

Tel: 073 553 06 75

E-mail: sollicitatie@bureauvoorkwaliteitszorg.nl

White_Triangle_Pattern
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie