Controle voedselfveiligheid

Starters

Wil jij je graag ontwikkelen binnen een branche in beweging?

Wil je graag leren en sta je te trappelen om een begin te maken aan een carrière in een dynamische organisatie? Bij BK zijn er volop mogelijkheden om je als starter te ontwikkelen.

Starters

Door middel van een uniek tweejarig trainingsprogramma kun je jezelf op kosten van BK ontwikkelen tot een professional in je vakgebied. Door je beste beentje voor te zetten én de juiste coaching van ervaren collega’s, krijg jij steeds meer verstand van zaken.

Onze opleiding bestaat uit kennis- en vaardigheidstrainingen door onze eigen experts. Ja, ‘gewoon’ onder werktijd. Daarnaast bepaal je zelf welke draai je aan je carrière wilt geven door het volgen van interne en/of externe keuzetrainingen en je open te stellen voor input.

Wat bieden we je nog meer? Als je het goed doet, krijg je een vast contract en een aantal arbeidsvoorwaarden om over naar huis te schrijven (zo maken een auto, laptop en telefoon deel uit van het secundaire arbeidsvoorwaardenpakket).

Klinkt dit jou als muziek in de oren? Misschien ben jij dan degene die we zoeken voor een van onze beschikbare vacatures. Of; neem een sprong in het diepe en doe een open sollicitatie.

BK als opdrachtgever

Bij Bureau voor Kwaliteitszorg staan we (graag) met beide benen op de grond. Werken binnen ons team betekent dan ook een stukje Hollandse nuchterheid, niet bang zijn om de handen uit de mouwen te steken en flexibel bezig zijn.

Daarnaast kun je je als werknemer van BK volop ontwikkelen. Je bent namelijk werkzaam in een branche die continu in beweging is, binnen een organisatie waar je met trots deel van uit kunt maken. Bij BK binden we er geen doekjes om; we doen wat we zeggen. Onze werknemers maken dus deel uit van een open en transparante werkomgeving, waarbij iedereen een essentiële rol speelt in ons succesverhaal.

Omdat ons vakgebied nooit stilstaat, maar ook omdat we nou eenmaal gedreven en leergierig zijn, ben je bij BK nooit uitgeleerd. Zowel samenwerking als persoonlijke ontwikkeling staan binnen onze bedrijfscultuur hoog in het vaandel. We moedigen elkaar aan om te groeien in het vakgebied, en blijven leren van elkaar.

Werken bij BK staat voor een afwisselende baan waarbij je:

  • Jezelf constant ontwikkelt en nooit uitgeleerd bent
  • Dagelijks nieuwe mensen en verschillende klanten ontmoet
  • Niet alleen kennis, maar ook gezellige momenten met collega’s deelt
  • Werkt bij jou in de regio
  • Nooit stil hoeft te zitten

Ontwikkeling

Omdat we het zo belangrijk vinden dat onze werknemers zo up-to-date als maar mogelijk is zijn op het gebied van voedselveiligheid en de levensmiddelenindustrie, hechten we veel waarde aan onze interne trainingen. Deze opleiding is er voor zowel starters als ervaren kwaliteitsmanagers en duurt zo’n twee jaar. (Keuze)trainingen vinden plaats op onze kosten, op jouw niveau en aan de hand van je eigen interesses.

Bij BK geloven we in de kracht van het samenwerken; in het werkveld wordt dus heel wat kennis uitgewisseld. We willen graag dat onze mensen kleur blijven geven aan hun carrière en niet stil blijven staan. Daarom leggen we de grens niet altijd bij iemands opleiding maar zijn er mogelijkheden voor het doorgroeien binnen een andere tak van de branche (bijvoorbeeld binnen het kennis- of commerciële team). Zo bepaal jij samen met ons de koers van je carrière.

Maak kennis met… Thymon

Thymon is starter

Pas afgestudeerd en klaar voor een frisse start van zijn carrière in de levensmiddelenindustrie, begon hij als trainee bij BK. “Nadat ik ingewerkt was, kon ik direct aan de slag bij de klant,” vertelt hij.

Samen met collega’s die ook werkzaamheden uitvoeren voor deze klant, is hij nu verantwoordelijk voor specificatiebeheer. Daarnaast volgt hij regelmatig interne trainingen om zich door te ontwikkelen. Het grote voordeel? “Mijn werk is dynamisch, onder andere door alle nieuwe producten die er continu bijkomen en de verschillende fabrieken waar ik werkzaam ben. De komende tien jaar zie ik mij nog wel werkzaam voor BK. Ik ben nog lang niet uitgeleerd!”

We hebben momenteel geen openstaande vacatures

Open sollicitatie

Heb je een voedingsachtergrond? Solliciteer direct via het formulier aan de rechterkant. Je open sollicitatie wordt dan door Professionals in Food in behandeling genomen.

Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen.

Tel: 073 553 06 75

E-mail: sollicitatie@bureauvoorkwaliteitszorg.nl

White_Triangle_Pattern
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie