Controle voedselfveiligheid

Parttimers

Wil jij graag een uitdagende baan op parttime basis?

Als jij graag deeltijd werkt en daarnaast je hand niet omdraait voor gedisciplineerd werken, zit je bij BK op de juiste plek. Als parttimer krijg je de verantwoordelijkheid over projecten die er toe doen en waarbij de klant jouw expertise niet kan missen.

Parttimers

Wat bieden we je nog meer? Als je het goed doet, krijg je een vast contract en een aantal arbeidsvoorwaarden om over naar huis te schrijven (zo maken een auto, laptop en telefoon deel uit van het secundaire arbeidsvoorwaardenpakket).

Klinkt dit als een functie die in jouw straatje past? Misschien ben jij dan degene die we zoeken voor een van onze beschikbare vacatures. Of; neem een sprong in het diepe en doe een open sollicitatie.

BK als opdrachtgever

Bij Bureau voor Kwaliteitszorg staan we (graag) met beide benen op de grond. Werken binnen ons team betekent dan ook een stukje Hollandse nuchterheid, niet bang zijn om de handen uit de mouwen te steken en flexibel bezig zijn.

Daarnaast kun je je als werknemer van BK volop ontwikkelen. Je bent namelijk werkzaam in een branche die continu in beweging is, binnen een organisatie waar je met trots deel van uit kunt maken. Bij BK binden we er geen doekjes om; we doen wat we zeggen. Onze werknemers maken dus deel uit van een open en transparante werkomgeving, waarbij iedereen een essentiële rol speelt in ons succesverhaal.

Omdat ons vakgebied nooit stilstaat, maar ook omdat we nou eenmaal gedreven en leergierig zijn, ben je bij BK nooit uitgeleerd. Zowel samenwerking als persoonlijke ontwikkeling staan binnen onze bedrijfscultuur hoog in het vaandel. We moedigen elkaar aan om te groeien in het vakgebied, en blijven leren van elkaar.

Werken bij BK staat voor een afwisselende baan waarbij je:

  • Jezelf constant ontwikkelt en nooit uitgeleerd bent
  • Dagelijks nieuwe mensen en verschillende klanten ontmoet
  • Niet alleen kennis, maar ook gezellige momenten met collega’s deelt
  • Werkt bij jou in de regio
  • Nooit stil hoeft te zitten

Ontwikkeling

Omdat we het zo belangrijk vinden dat onze werknemers zo up-to-date als maar mogelijk is zijn op het gebied van voedselveiligheid en de levensmiddelenindustrie, hechten we veel waarde aan onze interne trainingen. Deze opleiding is er voor zowel starters als ervaren kwaliteitsmanagers en duurt zo’n twee jaar. (Keuze)trainingen vinden plaats op onze kosten, op jouw niveau en aan de hand van je eigen interesses.

Bij BK geloven we in de kracht van het samenwerken; in het werkveld wordt dus heel wat kennis uitgewisseld. We willen graag dat onze mensen kleur blijven geven aan hun carrière en niet stil blijven staan. Daarom leggen we de grens niet altijd bij iemands opleiding maar zijn er mogelijkheden voor het doorgroeien binnen een andere tak van de branche (bijvoorbeeld binnen het kennis- of commerciële team). Zo bepaal jij samen met ons de koers van je carrière.

Maak kennis met… Tamara

Tamara is parttimer

Naast haar job als moeder werkt ze drie dagen per week voor BK. Ook als je parttime beschikbaar bent, kun je bij ons een verantwoordelijke functie uitoefenen.

“Ik wil graag werk en mijn gezin met elkaar combineren,” aldus Tamara, en dat gaat haar aardig goed af. Ze deelt haar eigen tijd in en af en toe werkt ze een dag(deel) vanuit huis. Het grote voordeel? “BK biedt me afwisseling, zonder dat ik ZZP’er hoef te zijn.” Daarnaast is haar werk ontzettend divers. “Ik doe veel kortlopende projecten, waarbij ik in korte tijd inventariseer welke productgroepen er zijn, de risico’s in kaart breng en interne audits uitvoer. Ook heb ik vaste klanten waar ik eens in de zoveel tijd advies geef over kwaliteit.”

Door te werken voor BK vindt Tamara uitdaging in haar werk en heeft ze tijd voor haar gezin. De perfecte combinatie; “ik word iedere dag zingend wakker!”

Vacatures

Open sollicitatie

Heb je een voedingsachtergrond? Solliciteer direct via het formulier aan de rechterkant. Je open sollicitatie wordt dan door Professionals in Food in behandeling genomen.

Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen.

Tel: 073 553 06 75

E-mail: sollicitatie@bureauvoorkwaliteitszorg.nl

White_Triangle_Pattern
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie