voedselveiligheidssystemen

Carrière

BK als werkgever

Bij Bureau voor Kwaliteitszorg staan we met beide benen op de grond.

Werken binnen ons team betekent dan ook een stukje Hollandse nuchterheid, niet bang zijn om de handen uit de mouwen te steken en flexibel bezig zijn.

Daarnaast kun je je als werknemer van BK volop ontwikkelen. Je bent namelijk werkzaam in een branche die continu in beweging is, binnen een organisatie waar je met trots deel van uit kunt maken. Bij BK binden we er geen doekjes om; we doen wat we zeggen. Onze werknemers maken dus deel uit van een open en transparante werkomgeving, waarbij iedereen een essentiële rol speelt in ons succesverhaal.

Omdat ons vakgebied nooit stilstaat, maar ook omdat we nou eenmaal gedreven en leergierig zijn, ben je bij BK nooit uitgeleerd. Zowel samenwerking als persoonlijke ontwikkeling staan binnen onze bedrijfscultuur hoog in het vaandel. We moedigen elkaar aan om te groeien in het vakgebied, en blijven leren van elkaar.

Werken bij BK staat voor een afwisselende baan waarbij je:

  • Jezelf constant ontwikkelt en nooit uitgeleerd bent
  • Dagelijks nieuwe mensen en verschillende klanten ontmoet
  • Niet alleen kennis, maar ook gezellige momenten met collega’s deelt
  • Werkt bij jou in de regio
  • Nooit stil hoeft te zitten

Omdat we het zo belangrijk vinden dat onze werknemers zo up-to-date mogelijk zijn op het gebied van voedselveiligheid en de levensmiddelenindustrie, hechten we veel waarde aan onze interne trainingen.

Voor zowel starters als ervaren kwaliteitsmanagers is er een interne opleiding en deze duurt zo’n twee jaar. Maar na deze twee jaar houdt het niet op. (Keuze)trainingen vinden plaats op onze kosten, op jouw niveau en aan de hand van je eigen interesses.

Bij BK geloven we in de kracht van het samenwerken; in het werkveld wordt dus heel wat kennis uitgewisseld. We willen graag dat onze mensen kleur blijven geven aan hun carrière en niet stil blijven staan. Daarom leggen we de grens niet altijd bij iemands opleiding maar zijn er mogelijkheden voor het doorgroeien binnen een andere tak van de branche (bijvoorbeeld binnen het kennis- of commerciële team). Zo bepaal jij samen met ons de koers van je carrière.

Colored_Triangle_Pattern_small

Onze mensen

Onze mensen zijn er trots op te werken binnen een organisatie die zich bewezen heeft in haar vakgebied en midden in de industrie staat.

Zelf zijn ze de sleutel tot ons succes en hebben ervoor gezorgd dat we staan waar we staan.

Lees hier hun verhaal en ontdek hoe werken voor BK vorm kan geven aan jouw carrière.

Vacatures

Omdat wij blijven groeien zijn wij regelmatig op zoek naar professionals in food om ons team te komen versterken.

Open sollicitatie

Heb je een voedingsachtergrond? Solliciteer direct via het formulier aan de rechterkant. Je open sollicitatie wordt dan door Professionals in Food in behandeling genomen.

Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen.

Tel: 073 553 06 75

E-mail: sollicitatie@bureauvoorkwaliteitszorg.nl

White_Triangle_Pattern
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.