AGF, sappen, zuidvruchten en noten

AGF, sappen, zuidvruchten en noten

Vandaag de dag is er meer aandacht voor gezond en veilig voedsel dan ooit tevoren. Producten uit deze branche dragen bij aan een gevarieerde en gezondere leefstijl. Voor supermarkten, winkels en afnemers staat het garanderen van voedselveiligheid van deze gezondere producten dan ook hoog in het vaandel.  

Productieprocessen

Telers kunnen zich laten certificeren voor de GLOBALG.A.P standaard, die geldt voor agrarische producten. Zodra producten van de boer naar de verwerker gaan, komen er verschillende aanvullende kwaliteitsnormen en certificeringseisen bij kijken. In de tussenhandel en productie van bijvoorbeeld private label producten, produceren bedrijven vaak volgens als BRC, IFS, HACCP, FSSC 22000, ISO 22000 en SQF.

Kennis van de branche

Graag geven we u kennis op maat die toegepast kan worden binnen de branche AGF. Zo doen we er alles aan om de risico’s van ziekteverwerkers zoveel mogelijk te beperken. Denk aan pathogenen zoals Listeria monocytogenes, Salmonella en E-coli, die onder andere vanuit vervuilde grond uw product kunnen verontreinigen.

We ondersteunen u bij de beheersing van uw processen en bij het maken van de juiste afwegingen op het gebied van onder andere leveranciersbeheersing. Denk aan hoe u op de juiste manier om kunt gaan met producten afkomstig uit risicolanden. Door het verifiëren van de kwaliteit van uw producten, controleert u of uw afgenomen producten voldoen aan de wettelijke eisen.

Werken aan zekerheid

We zorgen ervoor dat de producten van een groeiend aantal importeurs en verwerkende bedrijven aan de geldende eisen voldoen. Doordat we midden in de industrie staan en contact onderhouden met zowel de NVWA, retailers als internationale partijen, zijn we altijd op de hoogte van de meest recente regel- en wetgeving in de agrosector.

Keurmerken

Wilt u meer informatie?

Tel: 073 553 06 75

E-mail: info@bureauvoorkwaliteitszorg.nl

White_Triangle_Pattern
  • Vul onderstaand contactformulier in en wij bellen u terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.