AIB

AIB

American Institute of Baking (AIB) is met name bedoeld voor de bakkerij sector maar richt zich eigenlijk op de gehele verwerkende voedingsmiddelenindustrie. De basis van de AIB standaard is GMP (Good Manufacturing Practices). De norm streeft naar het borgen van de voedselveiligheid in de keten door het evalueren van voedselveiligheidsrisico’s en constante verbetering.  

Deze norm biedt tevens technische ondersteuning en training. Door middel van inspecties, audits, bijeenkomsten en opleidingen wordt een hoger voedselveiligheids- niveau bereikt.

Meer informatie over American Institute of Baking kunt u vinden op www.aibonline.org

Wilt u de AIB norm implementeren? Neem dan contact met ons op. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om u te informeren.

Wilt u meer informatie?

Tel: 073 553 06 75

E-mail: info@bureauvoorkwaliteitszorg.nl

  • Vul onderstaand contactformulier in en wij bellen u terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.